Hvem er Skyalliansen?

Accenture

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter.

Med rundt 394 000 ansatte i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon, besøk oss på www.accenture.no

Avanade

Avanade er en ledende leverandør av innovative digitale løsninger og skytjenester. Vi leverer gjennom menneskene våre og Microsoft sitt økosystem. Vi kombinerer teknologi, forretning og industrikompetanse for å bygge løsninger som realiserer resultater for våre klienter og deres kunder.

Avanade har 29 000 ansatte i 23 land som gir klientene våre de beste løsningene gjennom en sterk samhandlingskultur som verdsetter mangfold og gjenspeiler det samfunnet vi er en del av. Avanade ble stiftet i 2000 av Accenture LLP og Microsoft Corporation. I dag er Accenture vår marjoritetseier.

www.avanade.no

Basefarm

Basefarm er en nordisk driftsleverandør av virksomhetskritiske IT-løsninger. Med over 17 år erfaring i drift av nettløsninger har selskapet et godt fundament for å hjelpe kunder med å oppnå sine digitale ambisjoner. Basefarm leverer tjenester for sikker applikasjonsdrift og hybride skyløsninger som dekker hele bredden fra colocation i egne datasentre til fullt driftsansvar på private og offentlige skyplattformer. 400 medarbeidere i Norge, Sverige og Nederland sørger for riktig sikkerhetsnivå og optimal teknisk løsning for kundene. Basefarm håndterer komplekse IT-utfordringer for kunder innen finans, e-handel, media, offentlig sektor og andre sektorer hvor IT er driver for digitalisering og innovasjon.

www.basefarm.no

Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) er et verdensledende teknologiselskap som tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Selskapet setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer.

Microsoft sitt hovedkontor ligger i Redmond, WA, og selskapet har mer enn 100.000 ansatte i hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og etablerte kontorer i Norge i 1990. I Norge har Microsoft 300 ansatte på hovedkontoret på Lysaker utenfor Oslo, og 240 ansatte i Microsoft Development Center i Oslo, Trondheim og Tromsø. Microsoft i Norge jobber med 1900 partnere som tilbyr Microsoft sin teknologi til markedet.

www.microsoft.com